Ingrediente
Pentru crusta:
- 50 grame biscuiti digestivi
- 1 lingura zahar pudra
- 1 lingura cacao neagra
- 1 lingura nuci maruntite
- 50 grame unt topit
Pentru cheesecake
- 100 grame catina
- 250 grame mascarpone
- 1 lingura miere
- 1 lingura zahar pudra
- 1 lingura suc de lamaie
Pentru sos:
- 50 grame catina
- 2 linguri zahar
- un praf de amidon
Mod de preparare
Pentru crusta am maruntit biscuitii, apoi am adaugat restul ingredientelor si am amestecat bine. Am presat compozitia pe baza unei forme de patiserie.
Pentru cheesecake: am extras sucul de catina si am dat deoparte.
Separat am mixat branza cu zaharul si mierea, am adaugat sucul de catina si de lamaie si am mixat bine. Am turnat peste crusta.
Pentru sos: am extras sucul din catina si am pus pe foc mic. Am adaugat zaharul si am lasat pe foc mic pana s-a legat putin. La sfarsit, am adaugat amidonul si am amestecat energic. L-am lasat sa se raceasca inainte sa decorez cheesecake-ul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu catina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|