Desert cheesecake cu fructe de padure

Postat de abetina in Torturi
20 Dec 2018 | 8292 vizualizari
Desert cheesecake cu fructe de padure

La multi ani Bucataras!

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat:
  • 300 gr.biscuiti,
  • 200 gr.unt.
  • Ingrediente pentru crema:
  • 500 gr.crema mascarpone,
  • 6 linguri zahar,
  • 500 gr.smantana,
  • 1 esenta vanilie,
  • 2 plicuri gelatina a cate 10 gr.,
  • 100 ml.apa,
  • coaja de la o lamaie mai verde.
  • Ingrediente pentru topping:
  • 200 gr.fructe de padure,mure si afine,
  • 100 ml suc de visine,
  • 1 plic gelatina respectiv 10 gr.

Mod de preparare

Mod de preparare pentru blat:
  -Se sfaramiteaza biscuitii pe masa de lucru cu sucitorul.
  -Se topeste untul la bain marie,se pun ambele ingrediente intr-un vas si se amesteca cu paleta dupa care se toarna compozitia intr-o tava cu fund detasabil,se preseaza bine cu paleta,apoi se pune tava la frigider pana la pregatirea cremei.
  Mod de preparare pentru crema:
  -Se pune la robot smantana,zaharul si se mixeaza la viteza mare pana se obtine frisca.
  -Se pune gelatina in apa si cana in care a fost pusa se pune la bain marie pana la topirea completa.
  -Intr-un vas se pune crema mascarpone,esenta,gelatina topita,coaja de lamaie rasa prin razatoarea mica si se omogenizeaza bine compozitia.
  -Se pune crema de branza peste frisca si se amesteca usor cu paleta pana la incorporare.
  -Se scoate tava din frigider si se toarna crema peste blat,apoi se pune iarasi la frigider.
  Mod de preparare pentru topping:
  Se pune sucul de visine intr-o cana si cana se pune la bain marie pana la topire completa,apoi se adauga fructele de padure care erau tinute in caserole in amestec cu zahar,se amesteca usor pana la topirea zaharului.
  -Se scoate tava din frigider,se toarna toppingul peste crema si se da tava la frigider pentru circa 6-7 ore,dupa care se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert cheesecake cu alune de padure si unt de arahide

Postat de simona72

Desert cheesecake cu alune de padure si unt de arahide

Pentru crusta: alunele de padure le-am maruntit intr-un robot de bucatarie. Am adaugat biscuitii si la fel am procedat si cu ei. Urmeaza untul topit, se amesteca si crusta e gata. Se unge cu unt o...

Citeste continuarea

Desert Martini cheesecake cu fructe de padure

Postat de RuxyRux

Desert Martini cheesecake cu fructe de padure

Biscuitii 2 pachetele se fac faina, se maruntesc la robot. Se face pudra si celalalt pachetel de biscuiti si se lasa deoparte intr-un bol separat. Pe un platou de tort se monteaza doar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2018, 19:47
Yummy!
la 20.12.2018, 19:58
la 20.12.2018, 21:05
la 21.12.2018, 08:41
la 21.12.2018, 19:26
Ce delicios este!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking