Desert cheesecake cu jeleu kaki

Postat de sufletista in Torturi
9 Ian 2020 | 1791 vizualizari
Desert cheesecake cu jeleu kaki

Bunatati de Craciun

Ingrediente

  • Blat
  • 250 g biscuiti Oreo pudra
  • 150 g unt topit
  • Crema
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 1/2 plic gelatina
  • Jeleu
  • 3 kaki
  • 1 plic gelatina
  • 50 ml apa
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Pregatim o tava cu pereti detasabili, o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara pe margine.

Intr-un bol amestecam pudra de biscuiti cu untul si amestecam pana ce se omogenizeaza

Adaugam in tava si presam usor cu o lingura. Dam la rece cat pregatim crema.

Mixam frisca cu smantana si zaharul pudra pana ce devine o crema ferma. Adaugam mascarponele care il vom mixa 1 min, gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic.

Mixam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam peste biscuiti, nivelam si dam la rece 3 ore.

Jeleu-fructele kaki le spalam si le curatam de coaja (eu le-am lasat cu coaja) le taiem cubulete, le stropim cu zeama de lamaie, adaugam zaharul pudra si le pasam cu blenderul vertical sau cu blenderul.

Gelatina o pregatim comform instructiunilor de pe plic,lasam cateva secunde dupa care adaugam peste piureul de kaki,amestecam bine dupa care turnam peste crema.

Dam din nou la rece(de preferat peste noapte )

Desfacem cu grija forma si decoram dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu jeleu kaki" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort cu ciocolată,cremă de şampanie şi fructe de pădure

Postat de diaconta

Tort cu ciocolată,cremă de şampanie şi fructe de pădure

Blatul de tort si crema de ciocolata cu lapte le-am pregatit cu o zi înainte. Pentru blat am procedat în felul urmator: Ouale le-am mixat cu zaharul ca pentru pandişpan 15-20...

Citeste continuarea

Desert tort Dana si Florin - Casa de piatra

Postat de Constelatialeu

Desert tort Dana si Florin - Casa de piatra

Este un tort destul de simplu dar care necesita timp si rabdare. Prima data am pregatit mousul de ciocolata alba. Mai intai am batut smantana pentru frisca, am batut 400 ml de smantana pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2020, 15:34
Adauga comentariu...
la 09.01.2020, 16:19
la 09.01.2020, 16:19
la 09.01.2020, 16:23
tare bun!
la 09.01.2020, 17:11

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking