Ingrediente
- 200 g biscuiti
- 75 g unt
- 350 crema de branza
- un plic zahar vanilat
- 75 g smantana 20% grasime
- 3 oua
- 80 g zahar pudra
- 20 g amidon
- 250 g mure congelate
- 100-150 g zahar
- 100 ml apa
- 2 linguri amidon
Mod de preparare
Am inceput cu macinarea biscuitilor. Eu am amestecat biscuiti simpli cu biscuiti oreo. I-am macinat impreuna cu crema cu tot (oreo), apoi i-am amestecat cu untul topit. Am pus biscuitii intr-o forma rotunda detasabila si am presat usor. Am introdus tava la rece.
Am mixat crema de branza cu galbenusurile, smantana, zaharul vanilat, amidonul si zaharul pudra. La final am adaugat albusurile spuma.
Am pus compozitia de branza peste biscuiti in tava si am introdus la cuptor pentru 45-50 minute.
Pentru jeleul de mure am pus pe foc fructele congelate impreuna cu zaharul(100-150 g in functie de cat de dulce doriti) si 50 ml apa. Separat am amestecat 2 linguri de amidon cu 50 ml apa.
Am lasat fructele sa fiarba 10-15 minute, apoi am adaugat amidonul si am mai lasat sa dea cateva clocote.
Am pus jeleul de mure rece peste cheesecake.
Puteti folosi orice fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|