Desert cheesecake Kinder Bueno

Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri
11 Aug 2019 | 4358 vizualizari
Desert cheesecake Kinder Bueno

Un cheesecake la rece foarte cremos. Inspirat de la Anyta Cooking.

Ingrediente

  • 200 g biscuiti simpli
  • 100 g unt
  • 10 g cacao
  • 250 g ciocolata Kinder
  • 500 g crema de branza
  • 40 0ml smantana pentru frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 8 batoane Kinder

Mod de preparare

Am macinat biscuitii, i-am amestecat cu cacaua si apoi cu untul topit. Am asezat aceasta compozitie intr-o forma rotunda cu peretii detasabili. Am presat usor compozitia de biscuiti si am introdus forma la rece.

Am maruntit batoanele de napolitane Kinder, am topit ciocolata (eu nu am avut 250 g ciocolata kinder si am completat cu ciocolata cu lapte).

Intr-un bol am mixat crema de branza cu smantana si zaharul pudra (data viitoare voi renunta la zahar). Din aceasta compozitie am oprit cateva linguri pe care le-am folosit la ornat, iar in restul am adaugat ciocolata topita si batoanele Kinder maruntite.

Am pus aceasta compozitie in tava peste stratul de biscuiti si am introdus la rece. Ar trebui sa stea la rece cel putin o ora.

Am ornat cu ciocolata, crema de branza oprita si batoane Kinder.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake Kinder Bueno" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Prajitura aromata

Postat de farfuriavesela

Prajitura aromata

Mixam galbenusurile cu zaharul si cu un praf de sare, adaugam apoi faina amestecata cu drojdia (1.5 gr drojdie uscata = o jumatate de lingurita), iaurtul, coaja si zeama de lamaie. Toate aceste...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu frisca, zmeura si ciocolata

Postat de Valclaudia

Desert prajitura cu frisca, zmeura si ciocolata

Preincalzim cuptorul la 180 grade Celsius. Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza la viteza mare cu zaharul, pudra de cacao si praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2019, 13:46
Arată foarte bine!
la 11.08.2019, 14:45
delicios!
la 11.08.2019, 15:12
la 11.08.2019, 15:46
delicios!
la 11.08.2019, 17:53

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking