Ingrediente
- 250 g biscuiti digestivi
- 250 g mascarpone
- 250 ml frisca lichida
- 2 lg zahar pudra
- 1 cutie bomboane Raffaello
- 100 g margarina Rama
Mod de preparare
Biscuitii ii sfarami.
Margarina o pui la topit si apoi o torni peste biscuiti si omogenizezi.
Compozitia astfel obtinuta o asezi intr-o forma circulara cu pereti detasabili si o uniformizezi bine cu ajutorul unei linguri si dai la rece.
Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pudra pana cand devine pufoasa.
Frisca o bati de jumatate, apoi adaugi crema de branza si continui pana cand obtii o consistenta pufoasa si uniforma.
Pe blatul de biscuiti asezi din loc in loc bomboane raffaello si apoi torni crema. Lasi la frigider pentru 1 ora, apoi indepartezi inelul si decorezi.
Servesti cu mult drag celor iubiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|