Desert cheesecake Raffaello

Postat de amalia01 in Torturi
20 Ian 2018 | 3721 vizualizari
Desert cheesecake Raffaello

  Mancarea gatita de fiecare zi poate fi monotona, mai ales in ceea ce o priveste pe micuta. Cand i se pune pata pe ciorbita de legume, atunci vrea doar asa ceva.    Dar cand vine vorba de desert, lucrurile se schimba. Vrea mereu ceva nou, ceva deosebit.

Ingrediente

  • 250 g biscuiti digestivi
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 2 lg zahar pudra
  • 1 cutie bomboane Raffaello
  • 100 g margarina Rama

Mod de preparare

 

Biscuitii ii sfarami.

Margarina o pui la topit si apoi o torni peste biscuiti si omogenizezi.

Compozitia astfel obtinuta o asezi intr-o forma circulara cu pereti detasabili si o uniformizezi bine cu ajutorul unei linguri si dai la rece.

Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pudra pana cand devine pufoasa.

Frisca o bati de jumatate, apoi adaugi crema de branza si continui pana cand obtii o consistenta pufoasa si uniforma.

Pe blatul de biscuiti asezi din loc in loc bomboane raffaello si apoi torni crema. Lasi la frigider pentru 1 ora, apoi indepartezi inelul si decorezi.

 

Servesti cu mult drag celor iubiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tort cu crema de menta si ciocolata

Postat de Ina

Tort cu crema de menta si ciocolata

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma tare albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam pe rand  restul ingredientelor, mixand dupa fiecare : galbenusurile, faina,...

Citeste continuarea

Desert tort cu jeleu de capsuni si crema de vanilie

Postat de Pungasa_Rogue

Desert tort cu jeleu de capsuni si crema de vanilie

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, dupa care se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devin ca o bezea. Se adauga uleiul, esenta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.01.2018, 17:55
Stie copilul ce stie )
la 20.01.2018, 19:51
la 20.01.2018, 20:53
la 21.01.2018, 06:52
Bun!
la 21.01.2018, 08:46
perfect, sunt de acord cu aia mica

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking