Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere)

Postat de ctlina in Dulciuri
10 Mai 2019 | 5816 vizualizari
Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere)

 "Retete pentru mese in familie" Minunat ! Rapid de facut, fara coacere , dati la frigider 4 ore si este gata https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/cheesecake-rapid-cu-branza-de-vaci-si.html

Ingrediente

  • 7 biscuiți digestivi @McVities
  • 40 g de unt
  • 500 g de branza cremoasa de vaci 40%
  • 4 foi de gelatina
  • sucul si coaja rasa de la o lamaie bio
  • 75 g de zahar

Mod de preparare

Pregatiti forma. A mea era rotunda cu peretii detasabili si de marime de 18 cm. Am pus hartie de copt pe fund si am imbracat peretii in folie alimentar.

Mixati biscuitii si topiti untul. Amestecati impreuna si puneti biscuitii pe fundul formei apasand bine.

Dati la rece.

Puneti la-nmuiat gelatina intr-un bol cu apa rece.

Intr-un castron sau in bolul robotului amestecati branza cu zaharul

timp de 5 minute.

Adaugati coaja rasa de lamaie. Intr-o craticioara mica puneti la-ncalzit sucul de lamaie cu 2 linguri de apa.

Aduceti lz fierbere, luati de pe foc si diluati in el gelatina stoarsa bine.

Lasati sa se raceasca usor si adaugati-l la treptat la  compozitia cu branza amestecand.

Varsati compozitia peste biscuiti.

Dati la rece cel putin 4 h.

Dupa acest timp, detasati usor filmul de pe pereti si demulati.

Indepartati filmul complet.

Puneti cheesecake-ul pe o farfurie de seviciu (cu atentie) indepartand hartia de copt.

Este gata, decorati dupa gust si serviti.

Bun cheesecake!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Desert salam de biscuiti cu cacao, nuca, rahat si stafide

Postat de panacris

Desert salam de biscuiti cu cacao, nuca, rahat si stafide

Se amesteca zaharul, pudra de cacao si laptele intr-o craticioara cu fundul dublu, se pune amestecul obtinut la foc mic, cca. 10 minute pana incepe sa fiarba, amestecandu-se continuu. Apoi se da...

Citeste continuarea

Panna cotta cu jeleu de caise si biscuiti Amaretti

Postat de simona72

Panna cotta cu jeleu de caise si biscuiti Amaretti

Punem gelatina la inmuiat cu putina apa conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-a hidratat o punem pe ochiul mic de la aragaz, amestecam mereu pana este diluata.  Pentru panna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2019, 18:14
Buun !!!! Trei portii va rog , ca-i de dieta )
la 10.05.2019, 18:14
Ce bine arată...!
la 10.05.2019, 18:34
la 10.05.2019, 18:46
Super gustos si racoritor!
la 10.05.2019, 18:51
Tare mult îmi plac și mie cu lămâie!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking