Ingrediente
Blatul de biscuiti:
- 300 g biscuiti digestivi
- 150 g unt
Compozitia:
- 500 g crema de branza (Goldessa sau Philadelphia)
- 300 ml frisca lichida naturala
- 200 g twix
- 200 g ciocolata de lapte
- esenta de vanilie
- 10 g gelatina
- 100 g zahar pudra
Ornat:
- 4 buc twix
- optional frisca
Mod de preparare
1) Am inceput prin a da biscuitii prin blender. I-am amestecat cu untul topit si am asezat compozitia intr-o tava de 20 cm si am dat la frigider.
2) Crema de branza se mixeaza cu zaharul pudra, se adauga si frisca lichida si se mai bate cu mixerul putin. Se adauga ciocolata topita la bain -marie sau la microunde cateva secunde . Dupa acest pas , gelatina se pregateste conform instructiunulor, o gelatina de 10 g se amesteca cu 100 ml apa si se lasa pana se ingroasa, apoi se topeste la bain-marie , se adauga in compozitia de mai sus, se amesteca bine. Se adauga bucati de twix .
3) Se varsa in forma noastra cu biscuiti si se da la frigider minim 4-5 ore.
4) Se decoreaza cu bucati tocate de twix si moate de frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake Twix" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|