Desert choux cu crema de mascarpone si visine in jeleu

Postat de diaconta in Dulciuri
28 Feb 2017 | 1675 vizualizari

Am sosit si eu cu mărţişorul. Vă  doresc ca primăvara să vă umple sufletele de bucurie. Choux-urile sunt nişte gogoşele din aluat opărit, aluat ce se foloseşte şi pentru prepararea eclerului. Un desert uşor de preparat,versatil şi, cu siguranţă, pe placul tuturor.  De data aceasta, am preferat să pregătesc o cremă de mascarpone cu lămâie şi un jeleu din vişine. Am folosit vişine în sirop, special conservate pentru prăjituri.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 01.03.2017, 07:42
Mama, ce bunatati!
la 01.03.2017, 08:34
wow!
la 01.03.2017, 10:25
la 01.03.2017, 13:35
va multumesc
la 01.03.2017, 16:19
Ei da,ici e de mine!))
la 01.03.2017, 18:52
Buni,te astept cu mare drag
la 01.03.2017, 20:36
Ce m-ai nimerit cu reteta asta! Divine sunt aceste prajiturele!
la 02.03.2017, 09:42
ce mult imi plac , sunt minunate
la 02.03.2017, 11:44
Rocsi multumesc.
cu drag te-as servi
la 02.03.2017, 11:44
Anca ,multumesc
la 02.03.2017, 16:08
Martisorul perfect
la 02.03.2017, 22:07
Mihaela
la 03.03.2017, 17:02
cat de bine si bun poate sa fie!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking