Desert choux cu crema de mascarpone si visine in jeleu

Postat de diaconta in Dulciuri
28 Feb 2017 | 1726 vizualizari

Am sosit si eu cu mărţişorul. Vă  doresc ca primăvara să vă umple sufletele de bucurie. Choux-urile sunt nişte gogoşele din aluat opărit, aluat ce se foloseşte şi pentru prepararea eclerului. Un desert uşor de preparat,versatil şi, cu siguranţă, pe placul tuturor.  De data aceasta, am preferat să pregătesc o cremă de mascarpone cu lămâie şi un jeleu din vişine. Am folosit vişine în sirop, special conservate pentru prăjituri.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 28.02.2017, 21:40
Yammy
la 28.02.2017, 21:40
la 28.02.2017, 21:42
Prezent, vreau si eu...
la 28.02.2017, 21:53
Super combinatie de lamaie cu visine!
la 28.02.2017, 22:01
Mai am,asa ca va servesc cu drag
la 28.02.2017, 22:02
Desertul perfect ! Primavară frumoasă și fericită, Dia,, cu pace, liniște, speranță și dragoste de viață!
la 28.02.2017, 22:19
Simona
la 28.02.2017, 22:19
Multumesc din suflet Mihaela o primavara minunata si pentru tine
la 28.02.2017, 22:20
Lady
la 28.02.2017, 22:28
la 28.02.2017, 23:04
buna buna
la 28.02.2017, 23:08
ce super sunt
la 28.02.2017, 23:34
O MINUNATIE!
la 01.03.2017, 06:41
Ahhhh! Sunt minunate!
la 01.03.2017, 06:51

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking