Desert clatite americane cu fulgi de ovaz (de post)

Postat de oanapl in Dulciuri
22 Noi 2017 | 9002 vizualizari
Desert clatite americane cu fulgi de ovaz (de post)

Ingrediente

  • 350 ml lapte de soia / migdale
  • 180 g fulgi de ovăz
  • 150 g făină
  • 50 g zahăr brun
  • 4 lingurițe praf de copt
  • 60 ml ulei
  • pentru servit:
  • 2 banane
  • nuci
  • miere
  • dulceață

Mod de preparare

Fulgii de ovăz îi pui în blender / râșniță și îi transformi în făină. Macini apoi și zahărul și îl amesteci cu praful de copt. 

Amesteci laptele cu uleiul și le pui într-un blender, apoi adaugi amestecul de ovăz cu zahăr și o parte din făină și pornești blenderul. Adaugi făina treptat până obții o compoziție mai groasă, pe care o lași să se odihnească 15 minute.

 Într-o tigaie fără grăsime, neadezivă, pui cantități mici cu polonicul și coci clătitele. Le servești cu banane, nuci și miere sau cu dulceață.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clatite americane cu fulgi de ovaz (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert coronita cu scortisoara si nuca

Postat de mirela0911

Desert coronita cu scortisoara si nuca

Aluatul: Se pregateste maiaua. Intr-o craticioara se pune putin lapte caldut, se adauga cele 2 lgt zahar, 2 lg de faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine pana se dizolva toate apoi se lasa...

Citeste continuarea

Desert cornulete de post cu gem de caise

Postat de katty

Desert cornulete de post cu gem de caise

Intr-un castron frecam drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Adaugam uleiul si borsul si omogenizam. Punem coaja rasa de lamaie, sare, zaharul vanilat, apoi cernem faina. Amestecam cu mana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2017, 17:29
la 22.11.2017, 17:37
la 22.11.2017, 17:42
Grozave!
la 22.11.2017, 17:47
la 22.11.2017, 17:48

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking