Desert cornulete fragede, cu gem de prune cu nuci
Postat de RODIMUR in Prajituri 29 Dec 2017 | 12091 vizualizari
În ultimul timp a fost inflație de rețete de cornulețe fragede, cu untură, pe internet, așa că m-am hotărât să fac și eu. N-am mai făcut cornulețe de vreo 15-20 de ani și atunci le făceam cu unt, pentru că mi-era teamă să le fac cu untură, din cauza ficatului...
Am citit multe rețete, pe internet, ca să aleg varianta care mi-ar conveni și până la urmă m-am oprit la aceea a lui Gaby Duceag. Am mai adăugat câte ceva, dar cred că am respectat-o, în mare parte, deși n-am citit decât lista de ingrediente.
Acum, după ce am gustat o mare parte din ele, pot declara că sunt foarte bune, moi, fragede și dulci. Iar umplutura de gem de prune cu nuci le face și mai bune.
Din ingredientele de mai jos am făcut o porție de cornulețe fragede, în număr de 48 + încă 4, mai mari.
Inapoi la reteta
|