Desert crema de lamaie, la pahar

Postat de RODIMUR in Dulciuri
1 Feb 2018 | 3916 vizualizari

După ce am postat rețeta cu crema de portocale la pahar, am fost întrebată dacă nu fac și cu clementine. Nu, pentru că au cam același gust, dar asta mi-a dat de gândit... Amintindu-mi cât de mult îmi plac cremele de lămâie în torturi și prăjituri, m-am hotărât să mai fac o cremă, dacă tot nu am închis acest capitol. De această dată, o cremă cu lămâie, dulce-acrișoară, ornată din abundență cu dulceața cea mai dulce, de fragi, în care am folosit ca factor de îngroșare, amidonul alimentar.  Este o rețetă la fel de rapid și ușor de făcut ca aceea cu portocale. Este simplă, fină, dulce-acrișoară și naturală, mult mai bună decât budincile la pungă din magazine.  Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit două porții mari de cremă de lămâie, în două cupe mari de înghețată.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 03.02.2018, 09:12
Mulțumesc frumos, Mihaela!
la 03.02.2018, 09:12
Mulțumesc frumos, Dante!
la 03.02.2018, 19:29
Cand este vorba de deserturi cu citrice, nu pot lipsi!
la 03.02.2018, 20:12
Foarte bine, Rocsi! Ar fi păcat să nu guști ceva bun și natural, mai ales dacă-ți place...
la 04.02.2018, 20:21
Buna!
la 04.02.2018, 20:47
Mulțumesc frumos, Cristinuța!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking