Desert crema de lamaie, la pahar
Postat de RODIMUR in Dulciuri 1 Feb 2018 | 4108 vizualizari
După ce am postat rețeta cu crema de portocale la pahar, am fost întrebată dacă nu fac și cu clementine. Nu, pentru că au cam același gust, dar asta mi-a dat de gândit... Amintindu-mi cât de mult îmi plac cremele de lămâie în torturi și prăjituri, m-am hotărât să mai fac o cremă, dacă tot nu am închis acest capitol. De această dată, o cremă cu lămâie, dulce-acrișoară, ornată din abundență cu dulceața cea mai dulce, de fragi, în care am folosit ca factor de îngroșare, amidonul alimentar.
Este o rețetă la fel de rapid și ușor de făcut ca aceea cu portocale. Este simplă, fină, dulce-acrișoară și naturală, mult mai bună decât budincile la pungă din magazine.
Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit două porții mari de cremă de lămâie, în două cupe mari de înghețată.
Inapoi la reteta
|