Desert cu avocado pe bat

Postat de katty in Dulciuri
1 Aug 2020 | 2365 vizualizari
Desert cu avocado pe bat

Retete de vara. Un desert racoritor si sanatos care va va incanta de la prima degustare.

Ingrediente

  • 3 bucati avocado bine copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 300 ml lapte cocos
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingura lichior de cocos
  • 100 gr ciocolata neagra+2 linguri lapte
  • fulgi de cocos

Mod de preparare

Taiem avocado in jumatati si scoatem samburii. Cu o lingura scoatem miezul. Adaugam zeama de lamaie si il mixam. Adaugam zaharul pudra, laptele de cocos si lichiorul si mixam bine compozitia.

Turnam amestecul in forme individuale de inghetata si dam la congelator pentru cateva ore sau pana este gata inghetata.

Intr-un castron punem ciocolata  rupta  bucati si laptele. Punem la bain marie si amestecam pana ciocolata este topita.

Scoatem inghetata din forma si cu o pensula sau o lingurita decoram inghetata pana la jumatate. Presaram fulgii de cocos si mai dam ciocolata la congelator pana se intareste ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu avocado pe bat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu iaurt si cirese

Postat de Patricia_Iordache_79

Placinta cu iaurt si cirese

Lasam sa se decongeleze foile de placinta. Preincalzim cuptorul la 180 grade. Pregatim umplutura : Amestecam ouale intregi cu un praf de sare si zahar, adaugam esenta si smantana....

Citeste continuarea

Desert cozonac fara framantare cu nuca, stafide si rahat

Postat de ela

Desert cozonac fara framantare cu nuca, stafide si rahat

Lasam la temperatura camerei cu cateva ore inainte ouale, drojdia, faina. Stafidele cu esenta de rom si cu apa calda le lasam la inmuiat din timp, apoi le scoatem si le stoarcem. Pregatim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2020, 23:06
la 02.08.2020, 01:20
la 02.08.2020, 09:43
Interesant!
la 02.08.2020, 15:43
Arata bine!
la 02.08.2020, 16:17

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking