Ingrediente
- 7-8 piscoturi
- 1 pachet biscuiti
- crema 1
- 200 ml frisca
- 2 linguri dulceata capsuni
- crema 2
- 200 ml smantana
- 50 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- crema branza
- 300 g branza de vaci
- 3 linguri frisca
- 2 linguri zahar pudra
Mod de preparare
crema 1-Mixam frisca pana devine pufoasa dupa care adaugam dulceata si mai amestceam 1 minut impreuna
crema 2-Amestecam smantana cu zaharul si mixam pana devine ca o frisca consistenta iar la sfarsit adaugam plicul de zahar vanilat.
crema branza-amestecam zaharul cu branza dupa adaugam frisca si le amestecam pana devine o crema spumoasa.
Piscoturile le rupem in bucati
Aranjam in pahare:punem un rand de piscoturi in pahare -3 linguri din frisca-3 biscuiti-3 linguri crema de branza-bucati de piscoturi.La final adaugam cateva linguri crema de frisca cu dulceata .
Eu am decorat deasupra cu cativa biscuiti si cu patratele de ciocolata.
Dupa ce am terminat de aranjat in pahare le dam la frigider peste noapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|