Ingrediente
- 500 gr. mascarpone
- 500 ml smantana lichida pentru frisca
- 150-200 ml lichior Baileys
- 1 ciocolata
- 6 linguri de zahar
- 2 pliculete intaritor de frisca
- Amarettini sau Piscoturi sfaramate
Mod de preparare
Intr-un castron inalt, special pentru mixat frisca, se mixeaza smantana lichida cu intaritor de frisca si 3 linguri de zahar pana se formeaza frisca.
Mascarponele se pune intr-un castron cu 3 linguri de zahar, se mixeaza bine apoi se adauga frisca si ciocolata rasa.
Eu am pus in 9 borcanele,un strat de crema mascarpone-frisca apoi lichior Baileys, din nou crema, apoi ciocolata rasa deasupra si niste Wibele svabe (un fel de biscuiti-piscoturi in miniatura), se poate decora si cu Amarettini.
Se pune desertul la frigider pentru cel putin 4-5 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu mascarpone, ciocolata, frisca si Baileys" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|