Ingrediente
- Cupcakes:
- 5 oua
- 100 gr zahar
- 50 gr faina
- 50 gr cacao
- Umplutura:
- capsuni
- Crema:
- 2 linguri mascarpone
- 300 ml frisca
- 1 varf cutit colorant rosu
- Decor:
- capsuni
Mod de preparare
Mixam ouale cu zaharul pana se deschid la culoare si isi tripleaza volumul. Amestecam faina cu cacaua, apoi o cernem. Punem cate 1-2 linguri si amestecam usor de jos in sus pana la omogenizare.
Punem compozitia in forme de briose si le coacem in cuptorul preincalzit, la 170 grade C, pentru 20-30 de minute. Le incercam cu o scobitoare. Le lasam sa se raceasca complet.
Scoatem miezul din briose cu o ustensila speciala pentru scos miezul din prajituri. Spalam capsunile si apoi le taiem codita. Daca este nevoie, mai largim putin peretii din interiorul brioselor cu o lingurita. Introducem in fiecare briosa cate o capsunica.
Crema:
Mixam frisca rece pana se intareste. Adaugam cele doua linguri de mascarpone si varful de colorant. Mixam. Punem crema intr-un pos si ornam briosele. Le decoram cu capsuni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cupcakes cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|