Desert curmale umplute cu crema de branza

Postat de ctlina in Dulciuri
21 Dec 2019 | 1994 vizualizari
Desert curmale umplute cu crema de branza

 "Bunatati pentru Craciun". Nu stiti ce dulciuri sa faceti pentru seara de Craciun? Iata o reteta simpla traditionala cu curmale uscate. Exista teoria conform careia curmalele si nu merele sunt fructele care s-ar fi aflat in Gradina Edenului. De aceea, curmalele mai sunt denumite si “fructele paradisului”. https://www.blogulluicatalina.com/2019/12/curmale-umplute-cu-crema-de-branza.html

Ingrediente

  • 8 curmale
  • 50 gr de branza cremoasa St Môret (sau Philadelphia)
  • 1 lingura de fructe confiate
  • aroma de migdale

Mod de preparare

Deschideti in lungime curmalele si scoateti samburele.

Amestecati branza cremoasa cu aroma de migdale si jumatate din fructele confiate taiate marunt.

Umpleti fiecare curmala cu crema de branza.

Decorati cu fructele confiate pastrate.

Dati la rece cel putin  1h.

Delicioase la o cafea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert curmale umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert pandispan cu afine naturale

Postat de AndreeaGiurgea14

Desert pandispan cu afine naturale

Folosind un mixer, bate ouale impreuna cu zaharul si un varf de cutit de sare pana cand acestea isi tripleaza volumul (aproximativ 10 minute). Adauga si esenta de vanilie si amesteca bine...

Citeste continuarea

Crema de zahar ars (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Crema de zahar ars (reteta video)

Topiti cele 200 gr de zahr pentru caramel intr-o craticioara cu fundul gros. Lasati zaharul pe foc pana are o culoare aramie, nu foarte inchisa. Turnati caramelul in tava/cratita in care veti face...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2019, 16:44
la 21.12.2019, 16:53
Si digestivul unde e?)))))
la 21.12.2019, 16:55
are dreptate Bunica, trebuie si un digestiv
la 21.12.2019, 17:10
la 21.12.2019, 17:30
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking