Desert curmale umplute cu crema de branza

Postat de ctlina in Dulciuri
21 Dec 2019 | 2009 vizualizari
Desert curmale umplute cu crema de branza

 "Bunatati pentru Craciun". Nu stiti ce dulciuri sa faceti pentru seara de Craciun? Iata o reteta simpla traditionala cu curmale uscate. Exista teoria conform careia curmalele si nu merele sunt fructele care s-ar fi aflat in Gradina Edenului. De aceea, curmalele mai sunt denumite si “fructele paradisului”. https://www.blogulluicatalina.com/2019/12/curmale-umplute-cu-crema-de-branza.html

Ingrediente

  • 8 curmale
  • 50 gr de branza cremoasa St Môret (sau Philadelphia)
  • 1 lingura de fructe confiate
  • aroma de migdale

Mod de preparare

Deschideti in lungime curmalele si scoateti samburele.

Amestecati branza cremoasa cu aroma de migdale si jumatate din fructele confiate taiate marunt.

Umpleti fiecare curmala cu crema de branza.

Decorati cu fructele confiate pastrate.

Dati la rece cel putin  1h.

Delicioase la o cafea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert curmale umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Crema de zahar ars

Postat de Creatsa

Crema de zahar ars

Pune pe foc intr-o forma de yena (20 cm diametru) zaharul pana prinde o culoare aurie.(Mare atentie sa nu se arda) Cat este lichid caramelul distribuie-l uniform pe peretii vasului si lasa-l la...

Citeste continuarea

Desert tarta cu cremeux de ciocolata

Postat de madi_marin

Desert tarta cu cremeux de ciocolata

Se pregăteşte aluatul pentru tartă: se pun în vasul robotului de bucătărie făina cernută şi untul tăiat cubuleţe. Se mixează cât să obţinem o consistenţă nisipoasă....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2019, 16:44
la 21.12.2019, 16:53
Si digestivul unde e?)))))
la 21.12.2019, 16:55
are dreptate Bunica, trebuie si un digestiv
la 21.12.2019, 17:10
la 21.12.2019, 17:30
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking