Desert din biscuiti cu ricotta si curmale

Postat de Valclaudia in Dulciuri
4 Oct 2015 | 3033 vizualizari
Desert din biscuiti cu ricotta si curmale

simplu de preparat si absolut delicioase

Ingrediente

  • 200 gr. curmale deshidratate
  • 450 gr.biscuiti zdrobiti la robot
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri seminte de canepa decorticata
  • 1 lingura (cu varf) pudra din coaja de struguri rosii
  • 2 sticlute esenta de rom
  • 50 ml cafea tare (racita)

Pentru decor avem nevoie de:

  • 2 linguri pudra de cacao
  • 2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Indepartam samburii din curmale,apoi le trecem prin robot sa se marunteasca.

Adaugam biscuitii peste pasta obtinuta din curmale, punem totul intr-un castron.

Adaugam zaharul pudra, semintele de canepa, pudra din coaja de struguri,branza ricotta,esenta de rom, cafeaua rece.

Amestecam totul foarte bine pana se omogenizeaza compozitia si formam mingiute de marimea dorita.

Trecem apoi mingiutele prin zahar pudra si pudra de cacao si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert din biscuiti cu ricotta si curmale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gelatina de cocos

Postat de xana

Gelatina de cocos

Gelatina se pune in apa sa se inmoaie.  Laptele de cocos, frisca, laptele condensat si cele 2 linguri de fulgi de cocos se pun pe foc si cand incep sa dea in clocot le dam deoparte si le...

Citeste continuarea

Cornulete cu cocos si nuca, de post

Postat de rocsi_1612

Cornulete cu cocos si nuca, de post

Apa o amestecam cu nuca de cocos, le punem pe foc si le fierbem cam 10 minute, amestecand sa nu se prinda de cratita. O tragem deoparte dupa acest timp si lasam sa se raceasca complet. Drojdia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2015, 08:29
Ce frumoasă prezentare!
la 04.10.2015, 08:45
Mai mare chinuiala, Rita! Raman hartiile alea goale intr-un minut )))
Claudia
la 04.10.2015, 09:07
la 04.10.2015, 09:10
Delicios desert!
la 04.10.2015, 09:40
Ador biscuitii

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking