Desert diplomat cu piscoturi

Postat de Criss in Torturi
29 Dec 2010 | 49836 vizualizari

In perioada aceasta toata lumea se gandeste la un tort de Revelion. Eu va propun reteta mea de diplomat. Stiu ca sunt multe variante, eu n-am facut decat aceasta varianta de zeci de ori si mi-a reusit de fiecare data. Daca doriti, puteti renunta la albusuri si sa nu le mai puneti in crema. Eu le-am pus intotdeauna.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 29.12.2010, 16:19
Arata demential
la 29.12.2010, 16:19
la 29.12.2010, 16:25
ma omori cu dulciurile tale
la 29.12.2010, 16:27
foarte bun
la 29.12.2010, 16:29
asta e si reteta mea, care o folosesc, e fff buna
la 29.12.2010, 17:24
la 29.12.2010, 17:48
la 29.12.2010, 18:56
Multumesc dragele mele.
la 29.12.2010, 18:57
Ela, n-am de gand sa va omor.
Dar ma bucur mult ca va plac retetele mele.
la 29.12.2010, 20:42
exceptional!....5
la 29.12.2010, 22:23
arata senzational vrau si eu o felie dar la cum arata sigur nu mai e
la 30.12.2010, 10:34
Esti grozava Criss imi place tot ce pregatesti tu uite am facut si eu http://www.bucataras.ro/retete/11495/tort-diplomat-cu-capsuni-64.html sau asa http://www.bucataras.ro/retete/10160/tort-de-portocale-fara-coacere.html sau ar mai fi........hai ca nu le mai pun Sarbatori fericite
la 30.12.2010, 11:20
Adriana, multumesc mult.
la 30.12.2010, 11:20
Lacrimioara, din pacate nu am dar cu siguranta am sa mai fac. Pana acum in fiecare an faceam tort diplomat de revelion. Anul acesta am in plan altfel de tort.
la 30.12.2010, 11:22
Nadina, pai tu vorbesti? Cand ai facut atatea minunatii? Tu esti grozava, cu 700 de retete postate.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking