Desert ecleruri cu crema de vanilie
Postat de Pungasa_Rogue in Dulciuri 1 Ian 2020 | 3124 vizualizari
Desi aveam o reteta pentru coji de ecleruri, de data aceasta m-am inspirat de la Merisor .
Nu este pentru prima data cand fac coji, dar in ultimii ani am incercat de trei ori sa le fac si nu mi-au iesit, in sensul ca ramaneau necoapte in interior. A patra oara se pare ca a fost cu noroc, dar am si procedat altfel, in sensul ca am dat gaurele in coji, dupa ce s-au rumenit putin, pentru a se usca inauntru. Cam asta ar fi singurul secret pentru reusita eclerurilor.
Sper sa va iasa si voua pentru ca sunt tare bune!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 01.01.2020, 18:03
Un deliciu
la 01.01.2020, 18:04
la 01.01.2020, 18:45
Foarte bune!
la 01.01.2020, 18:50
Îmi plac mult aceste ecleruri cu cremă de vanilie...!
la 01.01.2020, 19:41
Delicioase!
la 01.01.2020, 21:18
Ti-au.iesit bine, insa never ever nu as recomanda deschiderea usii pana nu sunt coapte. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar daca lasi la copt timp suficient, imposibil sa se mai lase apoi. Trebuie tinute la copt minim o ora. Incearca macar o data asa si o sa vezi ca ies bine.
la 01.01.2020, 21:30
Am incercat exact asa cum ai zis tu, Laura, dar tot necoapte au ramas in interior. Am vazut ca si Gaby procedeaza la fel cum am procedat eu...adica da gauri in ele. Si daca s-au lasat cele mari, pentru ca am facut si unele duble, si-au revenit dupa ce le-am bagat inapoi la cuptor.
la 01.01.2020, 21:31
In plus, in descriere era vorba despre faptul ca raman necoapte in interior, nu ca se lasa. Atunci cand le-am facut fara sa deschid usa la cuptor si le-am mai tinut in cuptor si dupa ce am oprit focul, mi-au iesit grase si frumoase, dar a doua zi cand le-am taiat erau necoapte in interior.
la 01.01.2020, 22:07
Bune !!!
la 02.01.2020, 09:19
Bune, bune!
la 02.01.2020, 09:32
COMENTEAZA