Desert flan cu fructe de padure

Postat de ctlina in Dulciuri
21 Oct 2017 | 2672 vizualizari
Desert flan cu fructe de padure

  Dupa Flan cu nuca de cocos si Flan cu mere caramelizate, va propun o varianta cu fructe de padure si sirop de coacaze rosii. Il putem varia la infinit si schimba proportiile intre laptele de cocos si laptele normal. O reteta racoritoare si delicioasa. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/flan-cu-fructe-de-padure.html  

Ingrediente

  • 400 g de lapte condensat indulcit
  • 3 oua
  • 200 ml de lapte
  • 400 ml de lapte de cocos
  • 200 g de fructe de padure (afine, zmeura, mure)
  • pentru decor sirop de coacaze rosii

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180°C.

Amestecati laptele cu laptele de cocos si cu laptele condensat.

Adaugati ouale treptat si amestecati bine. 

Turnati compozitia in tava de chec. Puneti deasupra jumatate din fructele de padure.

 

Puneti apa fierbinte intr-un vas pentru cuptor si puneti tava de chec in vas.

Coaceti 40 de minute, suprafata trebuie sa fie colorata, iar lama cutitului trebuie sa iasa curata.

Dupa 30 de minute am pus o foaie de aluminium deasupra.

Lasati sa se raceasca si dati la rece cel putin 6 ore.

Inainte de a-l scoate din forma, treceti o lama subtire de cutit pe margini si rasturnati-l pe un plat de serviciu.

L-am decorat cu sirop de coacaze rosii de casa si cu restul de fructe.

A fost foarte apreciat !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert flan cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert chec din albusuri cu pudra de roscove si fructe de padure

Postat de panacris

Desert chec din albusuri cu pudra de roscove si fructe de padure

Albușurile, atenție!!!, să fie la temperatura camerei, se bat energic cu un praf de sare și o lingură de oțet aromatizat. După ce s-au albit și umflat, se adaugă zahărul și se amestecă...

Citeste continuarea

Fursecuri fragede glazurate

Postat de Valclaudia

Fursecuri fragede glazurate

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam untul cu zaharul pudra, cu oul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de sare. La final incorporam faina si obtinem un aluat lipicios...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2017, 19:50
Arată minunat și îmi închipui că e delicios!
la 21.10.2017, 19:55
multumesc Rodica
la 21.10.2017, 20:14
la 21.10.2017, 20:30
Cu fructe de padure, sigur a iesit delicios!
la 21.10.2017, 21:19

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking