Desert foi cu crema de vanilie si jeleu de afine

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
20 Ian 2021 | 2884 vizualizari

"Retete festive de iarna" Prajiturile cu foi coapte pe dosul tavii imi plac la nebunie, inca de cand eram doar o copila si mi se par perfecte pentru mesele festive. Nu prea imi place sa fac foile, de asta nici nu pregatesc prea des genul asta de prajituri, dar cateodata ma incumet! Mi se pare mai grozava dupa ce sta 2-3 zie la rece, foile se inmoaie cat trebuie, iar crema de vanilie cu jeleul de afine se combina perfect. Puteti folosi jeleu si din alte fructe: zmeura, coacaze, mure, etc...

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 20.01.2021, 21:00
la 20.01.2021, 21:15
Ce bune sunt prajiturile cu foi, iar dupa 2-3 zile sunt si mai bune!
la 20.01.2021, 21:28
Super combinatie eu am zmeura....
la 20.01.2021, 21:36
Delicioasa!
la 20.01.2021, 22:40
Imi plac deserturile tale fara zahar Pacat ca nu locuim mai aproape
la 20.01.2021, 23:25
Faine...!
la 21.01.2021, 01:10
la 21.01.2021, 01:22
la 21.01.2021, 11:02
Multumesc mult tuturor!
la 21.01.2021, 11:03
Cleme, merge perfect si cu zmeura!
la 21.01.2021, 11:03
Mihaela, si mie mi-ar placea sa stau aproape de tine, sa stii!
la 21.01.2021, 11:25
Ce bine arata!
la 21.01.2021, 13:04
Buna!
la 21.01.2021, 18:37
Foarte buna!
la 21.01.2021, 20:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking