Ingrediente
- 3 oua
- 1 paine mai veche
- un praf de sare
- 1 pahar cu lapte
- Pentru decor:
- zahar pudra
- ori smantana 20% si gem de mure
Mod de preparare
Intr-un castron mai inalt, se bat cu un tel ouale cu laptele si un praf de sare.
Se feliaza o paine mai veche (de o zi sau doua), apoi se scufunda fiecare felie in amestecul de oua cu lapte si se scoate repede pe o farfurie.
Cand eram mici, tata prajea friganelele intr-un tuci cu ulei incins, acum i-am rasfatat eu pentru ai mei si le-am pregatit intr-o tigaie antiaderenta cu putin ulei incins. Ce-i drept, tot tata le face cele mai bune.
Timp: aprox 30min
Portii: 6
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/05/friganele.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert friganele" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|