Ingrediente
- 1 punga cu premix fursecuri
- 1 ou
- 150 g unt cu 80 % grasime ( cred ca merge si cu cel de 65% grasime)
- 20 ml lapte
- Decor
- pepite de ciocolata
- cirese amare din dulceata
- stafide
- nuca
Mod de preparare
Intr-un castron punem mix-ul din plic, adaugam untul, laptele si oul si mixam bine pana se omogenizeaza aluatul.
Dupa ce am facut aluatul l-am intins cu sucitorul si l-am taiat in forma de stelute si rotunde, le-am ornat cu pepite de ciocolata, cirese amare din dulceata ( le-am lasat sa se scurga de sirop), stafide si nuca ).
Le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt, am preincalzit cuptorul la 180 grade C si le-am copt cca 20 min.
Se scot din tava cand sunt coapte si se asaza pe o farfurie sa se raceasca.
La cele cu nuca si stafide le-a cam sarit ochii-stafida, n-au vrut sa stea pe fursec....s-au bulbucat in cuptor...:)))))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|