Desert fursecuri aromate cu fulgi de ovaz, scortisoara si seminte de in

Postat de katty in Dulciuri
12 Mar 2020 | 1885 vizualizari
Desert fursecuri aromate cu fulgi de ovaz, scortisoara si seminte de in

Imi doream niste fursecuri crocante, mai sanatoase pe care sa le sevesc ca gustare , intre mese, asa ca am incercat o varianta cu fulgi de ovaz, seminte de in si scortisoara.Sunt foarte satioase si aromate si merg perfect la o cafea sau o ceasca de ceai.  

Ingrediente

  • 100 gr faina alba
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 1 lingura cacao
  • 100 ml ulei
  • 50 gr zahar brun
  • 50 gr zahar tos
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita seminte de in
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Se pun ingredientele uscate intr-un castron. Se adauga oul, uleiul si se omogenizeaza compozitia.

Luam din compozitie cu o lingurita si formam in mana bile de marime potrivita pe care le asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit, pentru 12-15 minute.

Lasam fursecurile sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri aromate cu fulgi de ovaz, scortisoara si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert Indiene

Postat de sufletista

Desert Indiene

Cojile-mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa. Adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare, cernem faina, adaugam coaja de lamaie...

Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Mucenici moldovenesti (reteta video)

Prima data ne ocupam de maia. Inmuiem drojdia cu putin lapte, adaugam o lingurita zahar si 1-2 linguri de faina si amestecam bine pana abtinem un amestec omogen. Lasam maiaua sa sa creasca 10-15...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2020, 18:11
la 12.03.2020, 18:34
Pe placul meu,deși încă nu am făcut așa ceva...!
la 12.03.2020, 18:34
la 12.03.2020, 20:13
Suna tare bine!
la 12.03.2020, 20:22
Delicioase fursecute!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking