Ingrediente
- 50 g migdale macinate
- 1 lingură bună de îndulcitor pudră eritritol - 20 gr
- 8 picături de stevia de vanilie
- 3 albusuri
- 50 g unt
- migdale feliate
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 165 ° C. Mixați pudră îndulcitorul sau zahărul.
Topiți untul și lăsați-l să se răcească. Bateti albusurile spuma.
Amestecați îndulcitorul cu pudra de migdale și adăugați-le în albușuri.
Se adaugă untul topit si picaturile de stevia.
Pe tava tapetata cu hartie de copt punem gramezi. Faceti mai mici daca doriti cu echivalentul unei lingurite.
Întindeți aceste grămezi cu dosul lingurii.
Se presara deasupra migdale feliate. Se coace 10-15 minute la cuptor la 165°C. Fursecurile trebuie sa fie colorate pe părțile laterale.
Lăsați-le să se răcească.
Delicioase , consistente si sarace in carbohidrați. Perfecte cu cafea, ceai etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri / Biscuiti cu migdale, fara gluten, keto, low carb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|