Desert gratin de mere cu nuca de cocos

Postat de ctlina in Prajituri
9 Feb 2021 | 1898 vizualizari
Desert gratin de mere cu nuca de cocos

Foarte simplu de facut si deliccios ! https://www.blogulluicatalina.com/2020/12/gratin-de-mere-cu-nuca-de-cocos.html

Ingrediente

  • 4 mere
  • 3 oua
  • 2 linguri de nuca de cocos rasa
  • 2 linguri de rom
  • 3 linguri indulcitor natural erithritol sau zahar
  • 200 ml de smantana lichida

Mod de preparare

Curatati merele si taiati-le felii subtiri. Ungeti cu unt un vas si depuneti merele. Varsati romul peste mere si presarati deasupra lor nuca de cocos rasa. Incalziti cuptorul la 220°C.
Intr-un castron bateti ouale intregi cu indulcitorul sau zahrul timp de 5 minute. Adaugati smantana treptat amestecand. Varsati peste mere. Dati la cuptor timp de 35 de minute. Lasati sa se raceasca un pic inainte de a servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gratin de mere cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert placinta cu branza dulce sarata vanilata si stafide

Postat de RuxyRux

Desert placinta cu branza dulce sarata vanilata si stafide

 Foile proaspete se desfac si se lasa putin la temperatura camerei, se impart numarandu-le in doua, o parte pentru baza si o parte pentru pus deasupra. Untul se topeste si se pune peste...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu frisca, zmeura si ciocolata

Postat de Valclaudia

Desert prajitura cu frisca, zmeura si ciocolata

Preincalzim cuptorul la 180 grade Celsius. Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza la viteza mare cu zaharul, pudra de cacao si praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2021, 20:32
la 09.02.2021, 20:39
O combinație delicioasă!
la 09.02.2021, 21:25
la 09.02.2021, 21:30
Delicios!
la 09.02.2021, 21:41
Tare bun!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking