Desert inghetata cu mango, banane si zmeura

Postat de Oana in Dulciuri
24 Iul 2018 | 4771 vizualizari

 O inghetata naturala, din fructe bune, delicioasa! Perfecta la orice ora, atunci cand vrei sa te racoresti si ai pofta de ceva dulce!

Ingrediente

  • 2 banane
  • 200 g mango
  • ½ lime
  • 100 g iaurt grecesc
  • 1 lingurita miere
  • 200 g zmeura congelata

Mod de preparare

Bananele proaspete se curata de coaja si se taie felii mai groase, apoi se pun intr-o punga la congelator pentru cateva ore. Trebuie sa fie semi-congelate. Se procedeaza la fel si cu mango si zmeura.

Se monteaza accesoriul pentru inghetata la storcatorul prin presare la rece Kuvings.

Se porneste aparatul si se lasa deschis capacul.

Se pune recipientul de plastic sub capac.

Mai intai se pun feliile de banane, apoi bucatile de lime si la final mango.

Se amesteca totul cu iaurtul grecesc si cu mierea.

Amestecul pentru inghetata se pune intr-un recipient pentru congelator.

Separat, se pune in storcator si zmeura semi-congelata, apoi se asaza cu lingura din loc in loc peste inghetata.

Se pune capacul si se pune inghetata la congelator pentru minim doua ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mango, banane si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza si pesmet

Postat de merisor67

Reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza si pesmet

Reteta de preparare a papanasilor Sfaramam branza sarata si o amestecam cu branza proaspata. Adaugam ouale, zaharul, coaja de lamaie, zaharul vanilat si presaram bicarbonatul pe intreaga...

Citeste continuarea

Ecleruri cu crema de ciocolata neagra Kandia pentru prajituri, 50% cacao superioara cu origine Ghana

Postat de Bucataras

Ecleruri cu crema de ciocolata neagra Kandia pentru prajituri, 50% cacao superioara cu origine Ghana

 Azi facem ecleruri cu crema de ciocolata si sunt convinsa ca vor iesi delicioase! Pentru crema, amestecam galbenusurile de ou cu zaharul si amidonul, turnam laptele fierbinte putin cate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2018, 14:35
Ce poftă mi-ai făcut, Oana! Este absolut delicioasă!
la 24.07.2018, 14:49
Chiar o combinatie minunata de fructe! Trebuie incercata!
la 24.07.2018, 15:11
Din asta as vrea si eu ;x
la 24.07.2018, 15:13
la 24.07.2018, 15:15
Imi plac la nebunie si reteta, si canutele si pozele si tot

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking