Ingrediente
- 1 fruct mango copt
- 397 ml lapte condensat îndulcit
- 300 g smântâna 25% grasime
- 300 ml smântâna pentru frisca La Dorna
- Zmeura
Mod de preparare
Am mixat smântâna pentru frisca. Nu trebuie sa fie foarte ferma.
Am curatat mango, l-am taiat cubulete si l-am pasat cu ajutorul blenderului Breville.
Am amestecat smântâna cu laptele condensat si piureul de mango, apoi am încorporat usor frisca mixata.
Am pus apoi compozitia obtinuta la masina de îngheţata, nu este una foarte performanta, dar ma scuteste de amestecatul pentru a nu se face ace de gheaţa.
Am pus compozitia într-o caserola si am pus din loc în loc zmeura.
O parte din zmeura am zdrobit-o cu o furculita, restul am pus-o asa întreaga.
Am pus înghetata la congelator pentru câteva ore. Când doriti sa o consumati, o scoateti cu 10-15 minute înainte, la temperatura camerei.
Noi am servit-o cu sos de afine si frunzulite de menta.
S-aveţi poftă !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mango si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|