Desert inghetata de coacaze negre

Postat de MotanLaOale in Dulciuri
20 Aug 2017 | 3110 vizualizari
Desert inghetata de coacaze negre

Am avut ca model reteta lui Criss https://www.bucataras.ro/retete/inghetata-de-mure-78677.html. A fost reteta care s-a potrivit cu ingredientele care le aveam aici departe de supermarcheturi. Am schimbat fructele avand in gradina coacaze negre si altele care urmeaza.

Ingrediente

  • 130 g coacaze negre
  • 130 g smantana grasa
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare

Coacazele se curata, se spala si se lasa la scurs.

Intr-un vas se pun coacazele, zaharul, smantana, zeama de lamaie si se mixeaza pana se zdrobesc fructele si se topeste zaharul.

Intr-un castron se bate frisca.

Se toarna si amestecul de fructe si se omogenizeaza.

Se pune intr-o caserola si se introduce in congelator pentru 3-4 ore.

La cererea consumatorilor, eu am pus in pahare de plastic si deasupra am pus cate un fruct ca sa le deosebesc ca am facut mai multe feluri.

Este foarte buna, fara ace.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cornuri umplute cu branza

Postat de autodiag

Desert cornuri umplute cu branza

Drojdia se freaca cu o lingura de zahar pana cand devine lichida. Se adauga laptele cald si putina faina cernuta. Se amesteca totul si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa aceea, se adauga ouale,...

Citeste continuarea

Tort nins cu cocos si crema de visine

Postat de gurita_ta2005

Tort nins cu cocos si crema de visine

Albusuriile se separa de galbenusuri si se mixeaza spuma tare cu praful de sare.Se pune zaharul in 2 transe si se mixeaza pana cand se dizolva. Se adauga galbenusuriile peste albusuri si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2017, 11:07
Ce culoare frumoasa!
la 20.08.2017, 11:32
la 20.08.2017, 11:37
Ce deliciu
la 20.08.2017, 11:40
Multumesc
la 20.08.2017, 13:26
Foarte buna!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking