Ingrediente
- 200 ml frisca lichida
- 200 ml lapte condensat
- ciocolata Nestle Dessert Noir
- fructe de padure
Mod de preparare
Bati frisca, apoi adaugi treptat laptele condensat, mixand continuu.
Cand compozitia este cremoasa, o imparti in doua.
In jumatate, adaugi ciocolata rasa si omogenizezi cu o spatula. In cealalta jumatate, adaugi fructele pasate cu ajutorul unei furculite.
Pentru inghetata eu am folosit forme de briose din silicon pe care le-am umezit.
Am pus cate 2 lingurite de crema cu fulgi de ciocolata, apoi din cea cu fructe si le-am asezat in tava congelatorului.
Lasi la congelator pentru 2 ore.
Servesti inghetata cu sirop proaspat de fructe de padure si frunzulite de menta. ( dupa ce o scoti din forma)
Spor si pofta sa aveti!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|