Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata

Postat de ctlina in Dulciuri
16 Iun 2022 | 3264 vizualizari
Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata

Delicios ! Retata cu indulcitor si ciocolata neagra 100%. Puteti pune zahar si ciocolata dorita. https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/inghetata-parfait-cu-cafea-si-ciocolata.html  

Ingrediente

  • 150 gr de mascarpone
  • 70 g indulcitor natural érythritol
  • 2 pliculete de 2 g de cafea ness
  • 2 oua
  • 40 gr de ciocolata neagra 100%

Mod de preparare

Mixati indulcitorul/zaharul la masina de cafea pentru a obtine o pudra fina.

Taiati ciocolata bucatele. Separati albusurile de galbenuri.

Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu indulcitorul si cafeaua .

Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Adaugati bucatele de ciocolata si amestecati.

Varsati compozitia intr-o forma de chec in silicon.

Dati la congelator minimum 4 ore. Scoateti din forma si puneti pe un platou.

Decorati cu ciocolata.

Taiati felii si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec din albușuri cu fructe confiate și ciocolată

Postat de panacris

Chec din albușuri cu fructe confiate și ciocolată

Albușurile aduse la temperatura camerei, se bat energic în prima fază cu un praf de sare și 1 linguriță de oțet aromatizat. După ce au devenit o spumă consistentă, se adaugă...

Citeste continuarea

Desert chec cu dovleac si merisoare

Postat de katty

Desert chec cu dovleac si merisoare

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi cu  ambele tipuri de zahar  pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam galbenusurile, uleiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2022, 05:17
la 17.06.2022, 08:02
Foarte bună!
la 17.06.2022, 09:29
la 17.06.2022, 21:42
la 19.06.2022, 10:45
Yummi!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking