Ingrediente
- 150 gr de mascarpone
- 70 g indulcitor natural érythritol
- 2 pliculete de 2 g de cafea ness
- 2 oua
- 40 gr de ciocolata neagra 100%
Mod de preparare
Mixati indulcitorul/zaharul la masina de cafea pentru a obtine o pudra fina.
Taiati ciocolata bucatele. Separati albusurile de galbenuri.
Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu indulcitorul si cafeaua .
Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Adaugati bucatele de ciocolata si amestecati.
Varsati compozitia intr-o forma de chec in silicon.
Dati la congelator minimum 4 ore. Scoateti din forma si puneti pe un platou.
Decorati cu ciocolata.
Taiati felii si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|