Ingrediente
- 500 gr de branza de vaci 40 %
- 40 gr de amidon de porumb Maïzena
- 1 conserva de 400 g de lapte concentrat natur fara zahar
- 80 g de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- 4 oua
- 4 linguri bune de cirese fara samburi (scurse daca din compot)
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 80°C.
Bateti ouale intregi cu zaharul, incorporati amidonul de porumb si adaugati laptele concentrat si branza de vaci.
Amestecati pana obtineti o compozitie neteda.
Ungeti cu unt formele individuale.
Turnati compozitia (lasati liber 1 cm) si adaugati cateva cirese in fiecare forma.
Coaceti timp de 35 minute.
Simplu, rapid si foarte bun ! Decorati cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Mini Clafoutis cu branza de vaci si cirese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|