Desert mini savarine reinterpretate, cu ciocolata si amaretto

Postat de privatelaura in Prajituri
4 Aug 2018 | 6397 vizualizari

Irezistibile aceste provocari, mai ales cu asa teme generoase! Iata si raspunsul meu la provocarea GastroArt lansata de Cosmin, evident, in afara concursului :)   Poze putine din motive independente de vointa mea :)  

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 04.08.2018, 15:47
Arata super! De ce in afara concursului?
la 04.08.2018, 15:56
Nu imi da voie Bucataras ))
la 04.08.2018, 16:47
bune bune
la 04.08.2018, 17:11
Ce bine arata!!
la 04.08.2018, 17:37
Multumesc mult, meritul ciocolatei si al cremei de frisca
la 04.08.2018, 18:50
Cele mai frumoase!
la 04.08.2018, 18:55
Draga Laura, reteta ta apare la sectiunea "reinterpretarile bucatarasilor", deci cred ca te-a inscris!
la 04.08.2018, 19:51
Dau de astea si-aici De-abia le uitasem
la 04.08.2018, 21:44
Nu, Anca, particip doar onorific )
la 04.08.2018, 21:45
Multumesc mult!
la 04.08.2018, 21:48
Maducule, hai ca le bag in frigider ))
la 04.08.2018, 22:23
Vai vai vai! Arata intr-un mare fel!!!
la 04.08.2018, 23:54
Sunt minunate!! În seara asta nu prea am cuvinte la mine ) De data asta Cosmin a fost mai inspirat când a propus savarinele
la 05.08.2018, 00:01
Savarine ucigase ))))))))))))
la 05.08.2018, 09:35

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking