Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca

Postat de reisnaor_2006 in Prajituri
16 Noi 2017 | 23589 vizualizari
Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca

Un deliciu care dispare de pe farfurie cat ai bate din palme.

Ingrediente

  • 2 cani de apa minerala
  • 2 cani de zahar
  • 3,5 cani de faina
  • 6 linguri de cacao
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan de dulceata de visine
  • 100 gr nuca macinata
  • Glazura
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 1 lingura de ulei
  • 3 linguri de apa

Mod de preparare

    Intr-un bol amestecam faina, cacaua si praful de copt. In apa minerala dizolvam zaharul si o adaugam peste faina impreuna cu uleiul. Omogenizam bine compozitia si adaugam dulceata

  Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor, la 180 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.

   Intre timp, pregatim glazura. Intr-o cratita punem zaharul,cacaua, uleiul, apa si omogenizam bine, amestecam pana cand obtinem consistenta dorita.

   Turnam glazura peste prajitura. Cand s-a racit, presaram nuca macinata.

   Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert negresa Oana

Postat de Constelatialeu

Desert negresa Oana

Am folosit o tava cu dimensiunile de 22/32 cm tapetata cu hartie de copt. Intr-un castron incapator am pus dulceata de visine, zaharul si apa minerala si am amestecat pana ce zaharul este...

Citeste continuarea

Desert negresa de post cu nuci

Postat de Oana

Desert negresa de post cu nuci

Amesteca intr-un bol dulceata de visine, apa minerala si zaharul si omogenizeaza pana ce zaharul este topit. Adauga uleiul, apoi cacaua, esenta de rom si un praf de sare. Stinge bicarbonatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2017, 11:57
Foarte bună, cu dulceață de vișine...!
la 16.11.2017, 12:01
Delicioasa!
la 16.11.2017, 12:15
Rodi
la 16.11.2017, 12:15
Laura
la 16.11.2017, 12:16
E delicioasa! Trebuie sa fac si eu!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking