Ingrediente
- 450 g faina
- 200 g zahar
- 250 ml ulei
- 4 linguri cacao
- 435 ml apa
- 3 plicuri zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- 400 g gem de caise
Mod de preparare
Faina se amesteca cu praful de copt.
Zaharul se amesteca cu zaharul vanilat.
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele cu mixerul.
Se tapeteaza o tava (22 x 28 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 35-40 de minute.
Se face testul cu scobitoarea.
Se lasa la racit 10 minute si se scoate din tava.
Se lasa la racit complet.
Se taie si se servaste.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu gem - 900" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|