Ingrediente
- 380 g banane decojite (3 banane mari)
- 90 g unt cocos
- 50 g zahar sau 2 linguri miere
- 30 g cacao
- 75 ml lapte de soia
- 150 g faina
- +2 linguri unt de arahide
- 1 lingurita unt cocos
Mod de preparare
Intr-un bol incapator, pisam bananele cu furculita. Adaugam 90 g unt cocos topit, zaharul, laptele si cacao. Mixam pana se incorporeaza totul. Adaugam 150 g faina alba cernuta si mixam din nou pana incorporam si faina. Daca cumva compozitia este foarte groasa mai adaugam 1-2 linguri lapte. Ungem o tava de yena cu putin unt, presaram cacao si turnam compozitia de mai sus. Topim 1 lingurita unt de cocos pe care il amestecam cu 2 linguri unt de arahide. Adaugam in fir subtire topping-ul peste prajitura si dam la cuptor pentru cca 30 de minute, pana incepe sa se dezlipeasca de marginile tavii. O lasam la racit dupa care o putem servii *Va rezulta o prajitura densa, umeda si nu foarte dulce.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa vegana cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|