Ingrediente
- 170 g fulgi de ovaz (2 cups)
- 2 banane medii
- capsuni, afine proaspete
- 100 g lapte de cocos
- esenta de vanilie
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 180 grade C.
Pregateste o tava de 20/20 cm si tapeteaz-o cu hartie de copt.
Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz, laptele de cocos, bananele facute piure si esenta de vanilie. Adauga bucatele de capsuni si afinele.
Transfera compozitia in tava tapetata si intinde in strat uniform si mai adauga capsuni si afine ca topping.
Pune tava la cuptor pentru 30 minute sau pana vezi ca marginile devin aurii.
Lasa la racit cel putin 20 minute, apoi taie in patrate sau dreptunghiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|