Bavareză de mure, rețeta nr. 600!
Postat de panacris

Murele se pasează cât se poate, printr-o sită inoxidabilă. Zeama obținută se pune la fiert cu zahărul, cca. 10 minute la foc mic, până se obține textura unui gem subțire....
Citeste continuareaReteta am vazut-o pe net si mi s-a parut foarte simpla si rapida. Am ramas foarte surprinsa de rezultat...chiar sunt foarte bune. Este important sa ungem cu ou...pentru ca nu numai ca ii va da o culoare frumoasa insa painea va iesi crocanta la exterior si moale la interior... Sa incercati :)
Ingrediente
![]() Mod de preparareIncepem prin a curata merele de coaja, indepartam cotorul si taiem cuburi mici. Intr-o tigaie antiaderenta punem merele la foc potrivit cu putin zahar ( doar daca merele sunt prea acre ) si lasam sa se caleasca pana pierd zeama . Cand sunt gata, dam tigaia de pe foc si lasam sa se racoreasca. Separat luam feliile de paine si indepartam coaja. Luam prima felie de paine si o "intindem" cu ajutoarul unui sucitor .Ungem pe margini cu ou batut si crestam de 3 ori pe o jumătate. Punem o lingura de mere si inchidem painea .O inchidem bine apasand pe margini cu ajutorul unei furculite. Procedam astfel cu restul de felii de paine . Asezam pachetelele intr,o tava tapetata cu hârtie de copt . Ungem cu ou și dam tava la cuptorul incalzit in prealabil ,pentru 15 minute la 190 grade . Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pachetele din paine cu mar" nu uita sa-i faci un review.
|
Postat de panacris
Murele se pasează cât se poate, printr-o sită inoxidabilă. Zeama obținută se pune la fiert cu zahărul, cca. 10 minute la foc mic, până se obține textura unui gem subțire....
Citeste continuareaPostat de vio_dreams
Pregatim mai intai aluatul. Din ingredientele enumerate framantatam un aluat pe care il dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Punem aluatul pe blatul de lucru bine infainat...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|