Ingrediente
- 20 cl de lapte
- 20 cl de smantana lichida
- 30 g de zahar
- 2,5 foi de gelatina
- 2 pliculete de zahar vanilat
- vanilie pudra
- sirop de coacaze rosii sau coulis de fructe de padure
Mod de preparare
Puneti foile de gelatina la hidratat in apa rece. Intr-o oala adanca, puneti la fiert laptele cu smantana, zaharurile si vanilia.
Amestecati cand ajunge la fierbere, luati de pe foc si adaugati gelatina stoarsa bine.
Amestecati pana se topeste.
Turnati in pahare sau in vase ramequins.
Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta, apoi dati la rece cel putin 3 ore.
Cand panna cotta este legata, puneti deasupra sirop de coacaze rosii sau coulis de fructe de padure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pana cotta cu sirop de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|