Ingrediente
- 300 ml lapte de migdale
- 250 ml de smantana lichida
- 2 plicuri de 2g de cafea instant
- 1 plic de 6 g de gelatina pudra
- 2 linguri bune de indulcitor natural erithritol (sau 3 de zahar)
- 3 patrate de ciocolata neagra 100%
Mod de preparare
Amestecati bine gelatina pudra cu 50 ml de lapte de migdale rece.
Intr-o cratita incalziti restul de lapte cu smantana, indulcitorul si cafeaua.
Amestecati si cand da sa fiarba varsati gelatina si amestecati bine.
Luati de pe foc. Varsati in verine sau in ramechine.
Taiati ciocolata bucatele si puneti in fiecare portie.
Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta apoi dati la rece cel putin 3 ore.
Minunat si usor acest desert !
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|