Ingrediente
- 400 ml de lapte de cocos bio
- 100 ml de smantana lichida
- 4 linguri inducitor erithritol (sau zahar)
- 4 foi de gelatina
- 150 gr fruicte de padure congelate
Mod de preparare
Puneti foile de gelatina la inmuiat in apa rece.
Intr-o cratita puneti la incalzit smantana cu laptele de cocos, indulcitorul si 75 gr de fructe de padure sfaramitate.
Cand ajunge la fierbere, luati de pe foc si adaugati gelatina bine scursa. Amestecati.
Varsati in ramechinuri sau verine, lasati sa se raceasca la temperatura ambianta . Dati apoi la rece minimum 3 ore.
Cand panna cotta este prinsa, puneti deasupra restul de fructe si zeama lor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu lapte de cocos si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|