Desert panna cotta cu lapte de cocos si fructe de padure

Postat de ctlina in Dulciuri
16 Iun 2021 | 2038 vizualizari
Desert panna cotta cu lapte de cocos si fructe de padure

Un desert leger si racoritor, rapid de facut . Am pus indulcitor il puteti inlocui cu zahar daca doriti. https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/panna-cotta-cu-lapte-de-cocos-si-fructe.html

Ingrediente

  • 400 ml de lapte de cocos bio
  • 100 ml de smantana lichida
  • 4 linguri inducitor erithritol (sau zahar)
  • 4 foi de gelatina
  • 150 gr fruicte de padure congelate

Mod de preparare

Puneti foile de gelatina la inmuiat in apa rece.
Intr-o cratita puneti la incalzit smantana cu laptele de cocos, indulcitorul si 75 gr de fructe de padure sfaramitate.
Cand ajunge la fierbere, luati de pe foc si adaugati gelatina bine scursa. Amestecati.

Varsati in ramechinuri sau verine, lasati sa se raceasca la temperatura ambianta . Dati apoi la rece minimum 3 ore.

Cand panna cotta este prinsa, puneti deasupra restul de fructe si zeama lor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu lapte de cocos si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura Minunata

Postat de Constelatialeu

Prajitura Minunata

Foi: Margarina la temperatura camerei, impreuna cu zaharul o amestecam bine, apoi adaugam galbenusurile, omogenizam. Adaugam amoniacul stins cu zeama de lamaie si faina, iar la final...

Citeste continuarea

Mini chec cu cacao si nuca

Postat de Constelatialeu

Mini chec cu cacao si nuca

Albusurile cu un praf de sare le batem bine pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam zaharul si continuam sa batem pana obtinem o bezea tare, adaugam si zeama de lamaie. Galbenusurile le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2021, 21:49
la 16.06.2021, 23:28
la 17.06.2021, 07:47
la 17.06.2021, 08:38
la 17.06.2021, 09:03
De încercat...!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking