Desert Panna Cotta cu vanilie si gem

Postat de licurici_lra in Dulciuri
23 Feb 2018 | 2491 vizualizari
Desert Panna Cotta cu vanilie si gem

"Reteta cu dragoste"

Ingrediente

  • 250 ml frisca lichida;
  • 50 ml lapte de migdale cu vanilie;
  • 50 g zahar;
  • 1/2 pastaie de vanilie;
  • un plic zahar vanilinat Dr.Oetker;
  • 7 g gelatina maruntita Dr. Oetker;
  • gem de fructe;
  • ciocolata alba maruntita, pentru decor.

Mod de preparare

Gelatina se pune la hidratat in apa.

Frisca lichida, laptele, zaharul si pastaia de vanilie se pun sa fiarba, la foc mic.

Cand dau in clocot, se opreste focul si se adauga gelatina deshidratata, amestecand continuu.

Compozitia se pune, in mod egal, in pahare sau boluri si se lasa la frigider pana se intareste.

Cand s-a intarit, se pune pe deasupra gemul.

Se lasa la frigider peste noapte si se decoreaza cu ciocolata alba maruntita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Panna Cotta cu vanilie si gem" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mini tiramisu reteta cu crema de vanilie si ciocolata

Postat de CameliaComan

Mini tiramisu reteta cu crema de vanilie si ciocolata

Tiramisu reţetă originală Prima dată o să facem pișcoturile. Separăm albușurile de gălbenușuri și le punem in două boluri mari. Peste albușurile de ou punem un praf de sare și 50...

Citeste continuarea

Churros cu sos de ciocolata

Postat de comanligia

Churros cu sos de ciocolata

Preparam gogoselele:mai intai punem apa la fiert,apoi amestecam ingredientele seci faina,bicarbonatul,sarea apoi adaugam uleiul de masline si peste, apa fiarta(se pune apa cat sa fie o compozitie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2018, 20:32
Buna pana asta de gem....
la 23.02.2018, 20:32
Mniam,mniam!😋 Ce bine arata!
la 23.02.2018, 20:39
Nu am mancat niciodata panna cotta, recunosc, dar arata asa bine aici la tine, ca as dori o portie!
la 23.02.2018, 20:44
la 23.02.2018, 20:46

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking