Ingrediente
- 250 ml frisca lichida;
- 50 ml lapte de migdale cu vanilie;
- 50 g zahar;
- 1/2 pastaie de vanilie;
- un plic zahar vanilinat Dr.Oetker;
- 7 g gelatina maruntita Dr. Oetker;
- gem de fructe;
- ciocolata alba maruntita, pentru decor.
Mod de preparare
Gelatina se pune la hidratat in apa.
Frisca lichida, laptele, zaharul si pastaia de vanilie se pun sa fiarba, la foc mic.
Cand dau in clocot, se opreste focul si se adauga gelatina deshidratata, amestecand continuu.
Compozitia se pune, in mod egal, in pahare sau boluri si se lasa la frigider pana se intareste.
Cand s-a intarit, se pune pe deasupra gemul.
Se lasa la frigider peste noapte si se decoreaza cu ciocolata alba maruntita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Panna Cotta cu vanilie si gem" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|